torstai 17. tammikuuta 2013

Pientä virkaten

Toisinaan otan esimerkiksi televisiota katsellessa virkkuukoukun käteeni ja alan virkkaamaan. En koskaan tiedä etukäteen, mitä työstä syntyy. Julkaisen nyt muutaman kuvan kyseisistä virkkauksistani. Koska työt on tehty soveltamalla, en voi lisätä niitä koskevia ohjeita. Olen käyttänyt ketju- ja piilosilmukoita sekä pylväitä.

Virkkasin itselleni asustehuivin Lankamaailmasta ostetulla sesonkilangalla. (Langassa itsessään oli tuollaiset vaaleat "pilkut".) Loppujen lopuksi innostuin niin paljon, että virkkasin samanlaisia huiveja Lähetyskauppa Taskuun hyväntekeväisyysmyyntiin.


Aloin tekemään itselleni kolmiohuivia, mutta kesken työnteon kyllästyin ajatukseen. Niinpä päättelin työn ja lahjoitin sen hartiahuiviksi pikkusiskolleni (tai pikemminkin hänen nukelleen). Dino demonstroi huivin kokoa. Huivin hapsut on tehty Veera-langasta. En ole koskaan osannut virkata palloa kunnolla, joten ajattelin (taas!) yrittää. Tällä kertaa onnistuin jollakin tavalla. Pallojen sisällä on vanua. Tällä hetkellä palleroiset roikkuvat keittiöni ovenkahvassa. 


Kaikkein satunnaisimmat, viimeaikaiset työt kokosin yhteen kuvaa varten.


Sisustuksesta kiinnostuneita Facebook-käyttäjiä suosittelen 'tykkäämään' sellaisesta sivusta kuin Home Decorating. Sivusto lisää viikottain uusia kuvia kauniista ja mielenkiintoisista sisustusideoista. Alle lisäämäni kuva on kyseisen sivuston jakama. Kuva sai minut inspiroitumaan, mutta koska kukaan tuttuni ei leiki nukkekodilla, tyydyn lykkäämään intoani tuleviin vuosiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti