maanantai 13. toukokuuta 2013

Kenkälaatikon tuunaus

Kenkälaatikot ovat suhteellisen vahvaa tekoa ja erinomaisia säilytyslaatikoita.
Tämän nimenomaisen laatikon pelastin roskakorilta.

Kannen jätin pääosin käsittelemättä. Maalasin vain muutamat kirkkaanvioletit kolmiot mustalla Plus Color
-askartelumaalilla.


Itse laatikon päällystin lahjapaperilla. (Tapettikin on varteenotettava materiaalivaihtoehto.) Runsaalla määrällä Erikeeperiä sekä leveällä öljymaali-siveltimellä lopputuloksesta tuli aika miellyttävä. Levitin liimaa myös paperin päälle, jotta se kestäisi kulutusta paremmin.

2 kommenttia:

 1. hauska idea tosiaan! Taas kerran. :) Meilläkin muutama kenkälaatikko ihan omanlaisenaan säilytyskäytössä, ei tosiaan kovin kivan näkösiä.. Mutta ongelmahan on se etten omista edes erikeepperiä :"D No ehkä mäkin vielä pääsen tuunaileen tälläsiä ;)
  <3:llä Tyttö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ostin sellasen jättipullon K-raudasta ja se makso noin 8 euroa. Ei mikään paha hinta, kun ottaa huomioon, että askarteluliima (iso pullo sekin, vaikka ei mitään verrattuna jättierekeperiin) Tiimarissa maksaa 5-6 euroa. Halpa lahjapaperi maksaa 2 euroa. Niillä saa jo monta laatikkoa uuteen uskoon! :D

   Mulla on ittellänikin käytössä ihan tuunaamattomia laatikoita esim. vaatehuoneessa. Sukkahousuja muun muassa pidän tällaisessa laatikossa. Oon vaan valikoinu ne tarkasti värien perusteella. Tää kyseinen laatikko on vaal.sininen, joten se käy tuunaamattomanakin! :)

   Poista