torstai 24. lokakuuta 2013

Stonehenge-maalaus

Suuret canvas-pohjat (leveys yli 120 cm) ovat todella kalliita, joten tyhjän pohjan ostamisen sijaan käyn yleensä Kodin1:ssä ostamassa alennettuun hintaan myytävän taulun. Tämän jälkeen pesen sen Maalarinliuottimella tai jonkinlaisella maalinpesuaineella. Usein kuvat on painettu kankaalle musteella, jolloin putsaus on äärimmäisen helppoa. Olen vain harrastajataiteilija, joten riski luoda epäonnistunut kuva ei ole tuliterän canvas-pohjan hinnan arvoinen.

Monista yrityksistä huolimatta en saanut maalausta näyttämään hyvältä kuvassa, mutta julkaisenpa työni jäljen silti. Olen aina pitänyt kiviaiheisista tauluista - kuten harmoniaa esittelevistä kivikasoista. Halusin kuitenkin hakea jotakin persoonallisempaa ideaa, joten valitsin aiheeksi ainoat olemassa olevat kivet, joilla on minulle useita merkityksiä.Voi voi... Blogger teki kuvista aikamoista pikselimömmöä.

4 kommenttia:

 1. Tän ja sen edellisen maalauksen kanssa ei voi kiistellä mutta tämä on yhtä mystisen kaunis. Mahtavaa jälkeä eikä katselemiseen kyllästy. Odotan innolla lisää maalauksia niinkuin kyllä kaikkea muutakin. (: Osaat tuoda ton valon niin täydellisesti esille että ihan kateeksi käy.

  VastaaPoista
 2. Kuva tuo mieleeni myös hyvin elävästi ja selkeästi britannian synkän myrskyä enteilevän ilmapiirin johon silti auringonvalo läpäisee tiensä tuomalla esiin hienoja yksityiskohtia kuvassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin olen sitä mieltä, että maalauksesta välittyy Britannian nummiseutujen kolkkous ja kauneus aika mielenkiintoisella tavalla.

   Poista