perjantai 17. tammikuuta 2014

Lumihiutale rautalangasta ja helmistä


2 kommenttia:

 1. Toi on tosi hieno ja taidolla selkeästi tehty. Oliko idea ihan omasta päästä lähtöisin? Tosi hyvin laaditut ohjeetkin ja pidän erityisesti koko käsin luotua blogistasi sekä muista blogeistasikin. Paljon kuvia joka antaa varsinaisen vision kunnollla työn tekemisestä kun usein on vaiheittain kuvia askel askeleelta kaikista askareista sekä selkeät ohjeet kaikista töistä joita olet tänne julkaissut. Pidän erityisesti kaikista omalaatimistasi ohjeista jotka antavat selkeän kuvan kuinka tehdä kaikkea mahdollista blogistasi, :) Niin kokeneemmatkin kädentaitajat kuin myös sellaiset (kuten minä) jotka eivät niinkään ole askarrelleet ja tehneet käsitöitä. Odotan aina innolla kun täällä käyn että mitäköhän uutta olet taas keksinyt ja käytät töihisi materiaaleja laidasta laitaan mikä on myös kierrätystä parhaimmillaan! Yllätät joka kerta! :)

  Mutta tähän työhön vielä palaten täytyy sanoa että moni saattaisi ajatella että tuon tekemien olisi melko simppeliä. Kuvan ohje on täysin selkeä mutta itse työn teko onkin jo haaste. Ei ole meinaan kovin helppoa saada noin siistiä jälkeä jota viitsisi pitää näytillä niin rautalankaa kääntelemällä mahd. symmetrisesti saatika sitten vielä pujotella helmien läpi, ettäkä saada ne helmet menemään yhtä nätisti tiettyä kaavaa niinkuin kuvassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista. :) Idea ei ole omani. Yläasteella käsityön opettajani ehdotti samankaltaisen työn tekoa, joten alkuperäinen idea on häneltä peräisin.

   Poista